apple homepod i svart
Det ventes en oppgradert HomePod på størrelse med den originale senere i år. Utover det blir Apples fokus i år VR/AR og ikke så mye annet, ifølge Bloombergs Mark Gurman.

Annonse


Har du savnet denne?

Mark Gurman sier at en ny HomePod på størrelse med originalen fra sommeren 2017 lanseres i oppgradert versjon om ikke så veldig lenge.

Det skal ikke være så lenge til igjen å vente

Gurman hevder lanseringen er “ganske” nærme, så skal vi tørre å gjette i løpet av våren?

Etter at Apple droppet produktet i mars 2021 fortsatte selskapet salget til lagrene var tomme. Da det skjedde dukket faktisk produktet opp både i USA og i Norge til noen ganger høyere pris enn veiledende.

Det var nok en go del som ønsket seg et stereo-oppsett med de største, HomePod mini er jo i en annen langt mindre klasse.

Annonse


Apple lanserte HomePod mini Norge 6 desember 2022.

HomePod Mini er ikke nok

Med andre ord må Apple tette mangelen på kun ett produkt i høyttaler-klassen for seriøst å kunne konkurrere om å kapre flest mulig kunder som gjør Apples produkter en del av sitt økosystem.

Forvent ingen giga-overhaling av produktet på den måten at du vil kjenne det igjen, men det vil få større fordeler, blant annet en lavere pris. Apple ble jo gang på gang kritisert over at produktet er overpriset (som AirPods Max).

Dessuten oppgraderes berøringsflaten på topp (som jo er noe kaotisk da man ikke ser hva som er hvor) og S8-brikken fra de nyeste Apple Watch-modellene. Denne brikken er mer eller mindre uendret siden S6 lansert høsten 2020.

Det mest spennende er hvordan Apple har forbedret lydkvaliteten. Det må man jo forvente: det har skjedd en god del med lyd-teknologi i løpet av de siste seks årene.

Apple avslørte i går nye MacBook Pro M2 og Mac mini M2. Produktene kan bestilles nå og leveres tirsdag 24. januar. Produktene var opprinnelig planlagt for en lansering sent i fjor.

Annonse