engel mørk-scene fra spill
Få med deg noen av de største spillet, med Starfield som unntak, 25. januar 21:00.

Annonse


Dette er spillene som skal vises frem

Nei, Starfield skal ikke vises frem 25. januar.

Showet starter 21:00

Microsoft sier at de skal vise frem spill til Xbox Game Pass og andre viktige spill.

Utviklerne selv, inkludert studioer som Arkane Austin, Mojang Studios, Turn 10 Studios og ZeniMax Online Studios, skal vise frem mye mer gameplay fra spill som The Elder Scrolls Online, Forza Motorsport, Minecraft Legends og Redfall.

Hva er så greia med Starfield, det største spillet? Microsoft vet det er stort, eller i det minste er det forklaringen, så de har valgt å dedikere et helt eget show til spillet en senere anledning. Når? Det vet vi ikke enda, men vi skal visstnok få se mye mer enn i klippet under.

Xbox sender direkte på egen YouTube.

Annonse