oneplus 11
I Kina lanseres OnePlus 11 og OnePlus Buds Pro 2 om noen dager. I Norge er datoen 7. februar.

Annonse


Lanseres 7. februar

OnePlus 11 lanseres i Kina allerede 9. januar.

Stor 6,7″

I Europa lanseres den 7. februar sammen med OnePlus Buds Pro 2.

Prisene har vi foreløpig ikke mottatt.

Med avansert teknologi i kjernen er det ikke spart på verken hard- eller software. Den nye flaggskipssmarttelefonen kommer med Snapdragon 8 Gen 2 Mobile Platform, som tilbyr hurtigere CPU (35 pct. forbedring) og GPU-hastighet (25 pct. forbedring) med forbedret strømeffektivitet, tar den hurtige og imponerende ytelsen til neste nivå.

OnePlus

OnePlus 11 har:

  • 6,7″ – 2K AMOLED – 120Hz – LTPO 3.0
  • Snapdragon 8 Gen 2
  • Oppo 100 w SuperVOOC ladeteknologi
  • 5000 mAh
  • 16GB RAM
  • Tre kameraer – 50MP – Hasselblad

Akkurat som de siste flaggskipsprodukter, kombinerer OnePlus 11 5G elegant og stilrent design med en førsteklasses tekstur.

Inspirert av sorte hull henvender designet seg til brukere som ønsker å skille seg ut fra mengden.

Mobilen er designet med et kameramodul i forkromet, rustfritt stål og forener enestående kvalitet og design med en førsteklasses følelse, når telefonen ligger i hånden. 

OnePlus

Om kamera-systemet

“OnePlus 11 5G lanseres med et tredobbelt kamera, som gjør det mulig for brukerne å fange ethvert øyeblikk helt ned i selv den minste detalj.

Annonse


Baksiden av OnePlus 11 er utstyrt med en IMX890 50MP hovedsensor, en IMX581 48MP ultra-vidvinkelobjektivog en IMX709 32MP portrettlinse til portretter i DSLR-kvalitet.

OnePlus 11 5G kommer også med den populære Hasselblad-teknologien og en ny 13-kanals multispektral sensor til lys-og fargeidentifikasjon, som sikrer at OnePlus 11 dekker alle scenarioer innenfor fotografi.”

Om OnePlus Buds Pro 2

“OnePlus Buds Pro 2 er også utstyrt med MelodyBoost Dual Drivers, som gir en imponerende stereokvalitet. Høretelefonenes 11 mm-driver, som er utviklet i samarbeid med danske Dynaudio, fokuserer på å håndtere lave frekvenser for å oppnå en dypere, fyldigere og mer dynamisk bas, mens 6 mm-driveren leverer et bredere lydfelt samt en ren og klar vokal.

Det store 11 mm + 6 mm-design anvender krystalpolymer-membraner med separate kanter og kupler for å oppnå best mulige balanse og klang.

Basshøyttalerens kuppel er utstyrt med en krystalpolymermembran og et separat kuppel- og kantdesign for å forbedre forbindelsen mellem de lave og mellomste frekvensene og de høye frekvensene – under hensyn til detaljerne i vokalen og høye frekvenser. En silikonkant i bassenheten er tilføyet for å forbedre fleksibiliteten og teksturen av ​​de lave frekvensene.

OnePlus Buds Pro 2 har for øvrig en standard equalizer (EQ) og tre tilpassede EQ’er – Bold, Serenade og Bass.

Alle fire EQ’er er tunet sammen med Dynaudio, som gjør det mulig for brukerne å lytte til enhver sang med dens originale rene lyd.

For å gi brukerne mulighet til å nyte den flotte lydopplevelsen fullt ut er OnePlus Buds Pro 2 utstyrt med den bransjeførende funksjonen Smart Adaptive Noise Cancellation (ANC), som eliminerer omgivende støy opp til 48 dB. Personalized Noise Cancellation vil dessuten gi den best tilpassede reduksjon av støyeffekt basert på en analyse av øregang og lekkasje.

OnePlus Buds Pro 2 gir opp til 39 timers musikkavspilling med flere ekstra oppladninger i etuiet. OnePlus Buds Pro 2 støtter også dobbelforbindelse og Bluetooth 5.3 LE-lyd.”

Annonse