bilde av ipad pro m2
Det kommer visstnok ingen stor iPad tidlig neste år. I stedet er det planlangt mindre oppgraderinger i 2014 per panel-analytiker Ross Young.

Annonse


“Apple har stoppet stor iPad”

Apple jobber med 11,1″ og 13″ iPad Pro-modeller med OLED.

For lite, for sent?

Det er altså snakk om litt større skjermer, men i hovedsak vil effekten komme fra mindre rammer.

Det er også mulig Apple krymper de nye brettene, eventuelt ønsker å heller øke batterilevetiden. De nye iPad-ene ventes ikke før i 2024.

Det er allerede ryktet at A17 har fokus på batterilevetid, men disse iPad Pro-modellene vil kjøre en ny M-utgave.

Annonse


Ingen 14 eller 16 tommer før 2025 eller 2026?

Med andre ord er drømmen om virkelig store iPad-er ødelagt, i det minste på en god stund.

Analytiker Ross Young sier at produktet på 14,1″ er kansellert eller utsatt i lengre tid. Det kan jo også hende at Young aldri hadde rett i sin spådom, eventuelt at kildene tok feil, men det er også andre kilder.

For sent i oktober meldte vi følgende om enda større iPad-er:

“Det er The Information som melder at det kommer en på hele 16 tommer – det er mer enn hva vi har spådd på rundt 14 eller 15 tommer. Dessverre skal brettet visstnok være tiltenkt profesjonelle, og da er de vel snakk om en Pro-modell. Uansett så er Apples plan for øyeblikket å lansere produktet sent neste år. Det har også tidligere blitt ryktet en 14,1″ modell.”

Det var også sommeren i fjor ryktet større iPad-er og iPad-er med dagens skjermstørrelser men med et nytt design. Det kan være disse som nå ryktes å lanseres i 2024.

Annonse