bilde av nintendo switch oled ute
Visstnok kommer det ingen Switch 1,5-oppgradering. Konsollen ble lansert i mars 2017, så Nintendo trenger en oppgradert konsoll om ikke så veldig lenge, men visstnok kommer det ingenting neste år. Bilde: ITavisen

Annonse


“Nintendo kansellerte konsoll”

Det finnes bare to Switch-konsoller, og den eneste oppgraderingen etter lang tid med rykter var “kun” større skjerm.

Hvorfor droppet Nintendo “Switch Super”?

OLED-modellen ble lansert i oktober i fjor, og vi var stort sett positive til oppgraderingen i vår test. Men greia er, og det er jo ikke noe nytt, at Nintendo egentlig hadde planlagt en større oppgradering.

Nå mer eller mindre bekreftes det at Nintendo hadde planer om en større oppgradering, altså også av ytelsen, enn hva som ble resultatet med ny skjerm og bedre kickstand.

Det er Digital Foundry som deler informasjonen, en gjeng som i hovedsak gjør grafikk-dypdykk, og ikke deler rykter, dog når de kommer med slik informasjon, er det grunn til å se på den som troverdig grunnet kontaktnettverket.

Annonse


Det er ryktet nye konsoller fra Sony og Microsoft i 2023.

Nye konsoller med AMDs 7700 XT ble lekket allerede i mai.

En ny Switch vil kunne dra nytte av DLSS

Digital Foundry mener at Nintendo i stedet kommer til å kjøre på med en neste-generasjons-konsoll, men at den ikke kommer neste år.

Det kan derfor ende slik at nye Switch kommer når Microsoft og Sony velger å oppgradere Xbox Series og Playstation 5, om det lanseres ytelses-oppdateringer.

Uansett hva Nintendo velger å gjøre er vi enige med DF: konsollen må støtte Switch-spill.

Annonse