en apple watch ultra kopi fra pebble
Indiske Pebble har kopiert nær sagt alt fra Apple med sin Watch Ultra-kopi, men til 355 kroner tipper vi den ikke er like luksuriøs i hånda som den ser ut som på bildene.

Annonse


Hadde de gjort dette i USA hadde Apple knust dem

Pebble, som ikke må forveksles med smartklokke-selskapet som ble handlet av Fitbit i 2016, har en klar strategi: kopier Apple så mye som mulig.

Pebble går for langt

Det er ikke nubbe-sjanse de hadde sluppet unna med dette i USA grunnet patenter, men selskapet priser produktene sine i rupi, og har sin base i India.

Selskapet har tidligere kopiert Apple Watch Series, og nå er det Apple Watch Ultra, som Apple tar 9990 kroner for, de ser et marked for. Pebble har døpt sin kopi “Pebble Cosmos Engage.” Altså for å kunne utforske ikke bare jordkloden, men universet!

Setter du din lit til at den overlever i møte med naturen?

Annonse


Pebble bruker også det samme farge-palettet som Apple.
Ikke dårlig markedsføringsmateriell.
Hvor mye perfeksjon får man fro 355 kroner?

Vi har en følelse av at den ikke kjører watchOS

For hadde det ikke vært flott med en klokke som ser ut som en luksuriøs Watch Ultra, men som koster la oss si under 400 kroner? Det er nøyaktig hva Pebble tilbyr, men det er nok bare å glemme å dykke med den (den har dog IP67).

Skjermen er også ikke 2000 nits lyssterk, men stopper på mer normale 600 nits og størrelsen? Du også en urskive på 1,95″.

Batterilevetiden er på fire til fem dager, noe som er virkelig bra, spesielt fordi klokka har alltid-på-panel, Bluetooth 5.0 (for trådløse samtaler) og trådløs lading, selvsagt med en kopi av Apples lader.

Mon tro om den er magnetisk.

Selskapet har gjort seg skikkelig flid med produktsiden, men det var til vi fant ut de ikke bryr seg i det hele tatt:

Som sagt: Pebble hadde blitt saksøkt til et konkursbo hadde de hatt base i USA, for dette er jo bilde av en ekte Apple Watch Ultra.
Nærmest samme Siri-logo.

Annonse