macbookair15tommersommeren2023
Det ventes en større MacBook Air på 15,5" sommeren neste år. 2024 kommer det trolig MacBook Air med OLED og 120Hz. Da får vi håpe samtlige iPhone-modeller følger etter og dropper 60Hz.

Annonse


“Apples drømmemaskin kommer til sommeren”

Husker du MacBook Air-ryktene fra i sommer?

“13,3” og 15,5″ i stallen fra neste år”

MacBook Air 13″ er en flott maskin, det levnes liten tvil om, men gir det ikke mening å tilby en ikke-Pro-modell med større skjerm? Jo, det gjør jo det – dessuten kan ikke Apple være dårligere enn Microsoft med deres flotte Surface Laptop 5.

For det var ikke bare en større iPad på 15 eller 16 tommer som ble nevnt i sommer, men også en 15,5″ tommer MacBook Air.

Apple har ikke snakket om dem, men så dukket de opp her:

Det ventes store iPad- Pro og Air-maskiner neste år

Nå har Ross Young, panel-eksperten vi ofte siterer, fått i hende informasjon som tyder på en lansering av denne langt større maskinen sommeren 2023.

Annonse


Bloomberg har tidligere rapportert at lanseringen skal forekomme våren neste år – godt nytt altså, når to troverdige kilder er så enige.

Apple går derfor veien som med iPhone: de droppet iPhone mini, og introduserte Plus, de tilbød før 11 tommer MacBook Air, men droppet denne og kun 13″ stod igjen i mange år. Dette mønsteret brytes, håper vi, til sommeren med en Air på 15,5″.

Om du venter på 120Hz MacBook Air-modeller, må du nok vente til 2024.

Annonse