prøvforspokentrailerenpåps5
Forspoken lanseres 24. januar 2023 til Playstation 5 og PC.

Annonse


Last ned Playstation 5-demoen

Forspoken, det første spillet med DirectStorage-støtte for superkjapp lasting med SSD-er, lanseres 24. januar 2023 til PS5 og PC.

Tilbyr noe så sjeldent som en demo

Nå er det faktisk en demo ute til Sonys konsoll. Ja, vi er også sjokkerte over at spill-demoer gjør et mini-comeback med dette spillet.

Utforsk de vidstrakte områdene i Athia, et fengslende land fullt av vakre skuer og utenomjordiske skapninger, levendegjort ved hjelp av smellvakker grafikk og banebrytende teknologi.

Sony

Spillet ble utsatt en rekke ganger og kommer fra Luminous Productions, en del av Square Enix. Fra før av står studioet bak Final Fantasy XV fra 2016. Og det er det.

Et teknologisk viktig spill

Det er interessant at Sony ønsker å sette sin lit til et studio som ikke har bevist lite, spesielt fordi spillet skal være litt av en teknologisk fremvisning for Playstation 5 og PC.

Ta opp kampen mot forskrudde monstre ved hjelp av en rekke magiske evner tilpasset ulike typer spillestiler – enten du vil spille fartsfylt og aggressivt eller strategisk og metodisk.

Sony

Vi har testet spillet på Playstation 5 der man kan velge mellom kvalitet, ray tracing og ytelses-modus. 120Hz-skjermer er også støttet.

Klatre opp vegger, hopp over daler, slyng deg ut fra svimlende høyder og sus gjennom vidstrakte landskaper. Freys unike ferdigheter gjør at hun kan ta seg smidig og enkelt gjennom denne åpne verdenen.

Sony

Annonse