coolermasterorbx
Orb X har ikke pris eller lanseringsdato, men vil kanskje koste 200 000 kroner.

Annonse


Vi har ikke ord

Cooler Master har skapt noe alle ønsker de hadde, men få tør kjøpe med Orb X. I det minste om man ikke er alene i huset.

Når man har alt det andre

Orb X er like altoppslukende som en krommet spill-skjerm på 120″ fem menter unna ansiktet. Det som ser ut som en frisør-maskin fra 60-tallet huser skjermen som festes på topp, hengende ned foran spilleren som har mus- og tastatur på et bord som holdes oppe med det som ser ut som jern-støpsler som omkranser deler av sidene.

Man sitter her også på ekte lær, og det er støtte for 34″ og 27″ skjermer. Vår mening er at det er galskap å bruke annet enn 34″ når man alt har gått til innkjøp av noe slikt, men igjen: det kan jo hende man ønsker seg over 300Hz i CS:GO.

Ok da, det her er ganske kult:

Du kan justere både skjerm og stol.

Ukjent pris, men dette blir ikke billig

Det er bygget inn et surround-lydsystem, et rom for å skjule PC-en og konsoller, samt innbygget trådløs lading, USB A og C. Det er jo ikke vits å nevne det, men RGB-belysning er inkludert.

Annonse


Acer prøvde noe lignende i 2018 med Predator Thonos til 200 000 kroner.

Det er jo spesielt å lansere noe så dyrt som Orb i økonomiske nedgangstider, dog vi vet jo ikke at prisen blir 200 000 kroner, så er det nok snakk om mer enn 100 000 kroner. Vi tviler på Cooler Master regner med de får solgt mange, men det er jo kul reklame.

Annonse