homepodminikommertilnorge
Apple lanserte aldri den originale HomePod i Norge, men i det minste så er mini her fra og med neste uke. Produktet ble først lansert vinteren 2020.

Annonse


HomePod mini kan bestilles i Norge – dette er prisen

Etter måneder med rykter skal HomePod mini endelig lanseres i Norge neste uke.

Oppdatert, 09:38:

HomePod mini kan forhåndsbestilles allerede nå og leveres 13. desember.

1249 kroner fra tirsdag 13. desember

Det har jo dukket opp rapporter om at Apple i lengre tid gjorde produktet klart for Norge i forhold til stemme-styring, og nå er det altså offisielt:

Annonse


“Apple annonserte i dag at HomePod mini blir tilgjengelig i Norge den 13. desember til kun 1249 kroner. HomePod mini har imponerende lyd, har intelligens fra Siri for å få tingene gjort, og leverer en komfortabel, praktisk og brukervennlig smarthjemopplevelse,” melder Apple i pressemeldingen, og legger til:

“HomePod mini er bare 8,4 cm høy og er fullstappet med nyskapende teknologi og avansert programvare, som sammen med digital lyd skaper en oppslukende 360-graders lydopplevelse. HomePod mini fås i hvit, blå, oransje, gul og stellargrå og har fargematchede detaljer i hele designet, inkludert nettingstoffet, den bakbelyste berøringsflaten, volumsymbolene og den flettede strømkabelen.”

Om Siri:

“Med intelligens fra Siri sørger HomePod mini for at iPhone-brukere får en tilpasset og svært integrert opplevelse. Siri kan gjenkjenne stemmen til opptil seks personer i hjemmet på norsk og mange andre språk, skreddersy musikk og podkaster til hver enkelt og svare på personlige forespørsler, for eksempel om å lese opp meldinger, påminnelser, notater og avtaler fra kalenderen, eller ringe eller svare på anrop. Med Siri får brukerne tilgang til en personlig oppdatering med oversikt over dagen sin. Brukere kan be Siri om å få en oppdatering for å høre siste nytt, værmeldingen, trafikkinformasjon, påminnelser og avtaler fra kalenderen.”

Annonse