vwid3
Nye ID.3 avsløres i sin helhet under verdenspremieren våren 2023.

Annonse


Her er deres nye og dette er datoen du kan bestille

“Allerede torsdag 8. desember åpnes det for at norske kunder kan bestille den nye versjonen av Volkswagen ID.3, parallelt med at norske priser for modellen blir offentliggjort,” melder VW i en fersk pressmelding.

Åpner for bestilling neste uke

Selskapet er nå klare til å avsløre de første detaljene om den nye kompakte.

– Volkswagen ID.3 ble den første modellen bygget på vår ettertraktede elbilplattform MEB, og siden lansering har ID.-familien blitt utvidet med salgssuksessene ID.4, ID.5 og ID. Buzz. Vi gleder oss stort til å få en oppgradert og fornyet ID. 3 inn i familien, sier Thomas Meiner, direktør for Volkswagen Norge i Harald A. Møller AS.

Volkswagen Norge og Volkswagens norske forhandlere åpner salget av nye ID.3 neste torsdag, 8. desember. Deretter forventes det at utlevering av de første kundebilene starter i tredje kvartal 2023. 

VW

Dagens ID.3 starter på rett under 400 000 kroner.

Annonse


Ønsker ikke avsløre mye før forhåndsbestillingene åpner

VW har ikke så mye å avsløre i dag, men det er da bittelitt:

Alle detaljene om nye ID.3 blir offentliggjort når bilen får sin verdenspremiere til våren, men nå kan det avsløres at den kommer med nyeste programvare, tilrettelagt for oppgraderinger over lufta, flere nye funksjoner og dessuten flere nye designelementer. Den kommer også med 12’’ stor skjerm som standard.

– Oppdraget vårt er å bringe til markedet bærekraftige og innovative biler, tilgjengelig for det brede laget av folket. ID.3 leverer midt i kjernen av dette, og enda mer enn før med de oppgraderingene den kommer med i 2023, sier Meiner.

Totalt har over en halv million ID.-biler blitt utlevert til kunder siden Volkswagen ID.3 først ble lansert. Den nye versjonen av bilen skal produseres ved Volkswagen-fabrikkens anlegg i Wolfsburg, i tillegg til anleggene i Zwickau og Dresden. Bilene skal fortsatt utleveres karbonnøytralt til kunder, gjennom utslippskutt i produksjonen og bruk av kvotekjøp der man ennå ikke kan eliminere utslippene helt. Med det er ID.3 en av ikonmodellene for Volkswagens klimainitiativ Way To Zero.

VW

Annonse