1passwordminnerdegpådette
1Passord sin nettleser-utvidelse sier ifra hvilken tjeneste du registrerte deg med, eller logget inn med sist, om du logget inn på tjenesten med Facebook, Google eller andre.

Annonse


Eliminerer passord-plagen du ikke har tenkt på

Husker du ikke hvilken tjeneste du brukte første gang du logget inn på akkurat den siden for første gang?

Det er flere frustrasjoner med pålogging enn kun passord

Litt usikker på hva som menes? Travis Hogan fra 1Password forklarer:

“Noen ganger er jeg utlogget av Spotify, så jeg må logge tilbake. Problemet er at jeg hver bidige gang glemmer om jeg brukte Google, Apple, Facebook eller bare brukernavn og passord for å logge på.”

Salgspoenget til Hogan er at 1Password sin nettleser-utvidelse (Chrome, Firefox, Edge og Brave) sier ifra hva du logget på med første gang, slik at du slipper rote frem og tilbake.

Annonse


Utvidelsen husker altså hvor man registrerte seg første gang eller hvordan man logget inn.

Når du logger på, eller registrerer deg for en konto med Google, Facebook, Microsoft, Apple, Twitter, Okta- eller GitHub-legitimasjonen din, vil 1Password spørre om du vil lagre påloggingen til et av hvelvene i programmet. Neste gang du besøker det samme nettstedet, vil 1Password tilby å logge deg på med riktig informasjon. Ett klikk, og du er inne.

1Password

Dette kommer

1Password jobber med å få på plass noe de kaller for “universal sign-on.”

Det fungerer slik at programmet, uansett måte man godkjenner påloggingen på (inkludert passnøkler som støttes allerede), så husker 1Password metoden og hvilken brukernavn- og passordkombinasjon man brukte for å logge inn.

“I fremtiden vil du ikke trenge å tenke på hvordan du skal logge på,” proklamerer Hogan.

Annonse