teslafårdolbyatmos
Nyere Tesla-modelle får Dolby Atmos-lyd i en kommende oppdatering.

Annonse


Tesla får Dolby Atmos

BGR melder i en eksklusiv artikkel at Tesla skal utstyre bilene sine med Dolby Atmos-lyd.

Oppdateringen er trolig ikke langt unna lansering

Nettsiden sier at en oppdatering er på vei som legger til rette for dette på nåværende og nyere modeller. “Tesla har jobbet med store plateselskap i måneder for å legge til støtte for Dolby Atmos i bilene sine,” melder avisen.

Over 1 million Tesla-er får støtte når oppdateringen rulles ut, så det er altså ikke snakk om eldre modeller. Nøyaktig hvilke modeller som får er foreløpig ikke kjent, men vi regner med snart å få vite hvilket modellår som er det eldst med støtte. Også Apple Music-støtte er på vei, men det er ikke kjent om Apple Music sin Dolby Atmos 3D-lyd støttes.

Annonse