positivtforbattlefield2042
Det skal bli spennende å se hvor mange spillere Battlefield 2042 kan tiltrekke under juleferien. God timing under thanksgiving-helgen i USA med en ny oppdatering og sesong ga resultater.

Annonse


Er dette sesongen som snur alt?

Sesong 3 til Battlefield 2042 kan være sesongen som snur alt, og ikke bare fordi Dice fortsetter å fikse spillet.

Klarer de ta en Cyberpunk 2077?

Du har kanskje også sett at spillet promoteres i Xbox-appen (ved installasjon sendes man til EA-appen, så lettere er det jo ikke).

Dette vil uten tvil hjelpe til å løfte interessen. Dette har også skjedd samtidig med lanseringen av 3.0-oppdateringen og sesong 3.

Et nytt kart og en ny spesialist er en av nyhetene:

Det nye kartet:

Nå er ikke dette en vitenskapelig spørreundersøkelse av to millioner spillere, men vi legger merke til en mer positiv tone til spillet, blant annet på Reddit:

Annonse


“Jeg spilte spillet under lanseringen, men var ingen fan. Etter å ha lastet ned på nytt på Games Pass Ultimate, kan jeg nå si at spillet er veldig gøy, og de nye kartene flotte.”

“Jeg lastet nett ned med Game Pass. Jeg er rimelig sikker på at jeg kommer til å spille i minst 6 måneder. Supermoro og ikke så mange feil på min gamle Xbox Slim. Ble brent to ganger på BF-lanseringer for Xbox Jeg glemte litt at dette spillet fantes. Glad jeg ga det en sjanse til.”

Forresten er det dager man kan spille gratis:

  • Xbox: 1. – 4. desember
  • Steam: 1. – 5. desember
  • PlayStation: gratis tilgang: 16. – 23. desember
I løpet av de siste seks månedene var spillet på vei mot en lengre opptur før og etter 3.0-oppdateringen. Thanksgiving 24. november hjalp nok også. Kan de klare å gjenta 17 000 spillere som 27. november? Sist gang de klarte noe lignende var i august.

Annonse