selofoteniunrealengine5
Lofoten tar seg fantastisk ut i William Fauchers UE5-demo. Bilde: William Faucher/YouTube

Annonse


Se Lofoten som aldri før i Unreal Engine 5

Unreal Engine 5 har så god grafikk og ytelse takket være smarte teknikker, at det er i ferd med å bli et verktøy på mange flere måter enn kun til spill.

Se vakre Lofoten gjenskapt i spill-motor

Fra å skape ønskede fantasi-oppfølgere til store spill, filmproduksjon og imponerende realisme med det nye tekstur– og lys-systemet;: UE 5 er gode til alt dette, og vi har ikke en gang fått testet motoren i et AAA-spill.

Det veldig interessante denne gang er at det ikke kun er det ferdige resultatet som vises frem. I stedet går William Faucher grundig til verks, tegner og forklarer hvordan han klarte å gjenskape Lofoten på en så realistisk måte.

Denne videoen handler om hvordan jeg laget et lite, Lofoten-inspirert miljø i Unreal Engine 5, men snarere en en arbeidsflyt og prosessvideo. Du vil lære hvordan jeg skapte alt du ser i introen, fra havet, fjellene, og hvordan jeg skannet en gammel arktisk hytte ved hjelp av RealityCapture.

William Faucher

Faucher har mange nyttige informasjons-videoer tilgjengelig, inkludert alt man må vite om tekstur-systemet Nanite til natt-lyssetting.

Annonse