modernwarfareIIkrasjerfremdeles
Call of Duty: Modern Warfare II kan krasje flere ganger dagen for uheldige spillere.

Annonse


Krasjer fremdeles

Call of Duty: Modern Warfare II leverer god ytelse i et heseblesende tempo spill-serien er kjent for, men i år er det andre problemer.

Har krasjet i en måned

Samfunnet rundt spillet regnet med at feilene med krasjing, som startet fra og med lanseringen 27. oktober, var noe som skulle fikses kjapt – nye spill: feil. Slik er det bare.

Men nå er vi her en måned etter lansering og en Nvidia-driver (11. november) som visstnok skulle rette krasjingen til skrivebordet har ikke gjort jobben – med vårt RTX 3080-kort krasjer spillet støtt og stadig selv med den nyeste driveren, og vi er ikke alene om problemet.

Når rettes dette?

For en tråd på Reddit som ble startet for 17 timer siden har over 360 svar og 2600 tomler opp. Med andre ord er problemet langt fra løst.

Annonse


Problemet ser ut til å ramme Nvidia-skjermkort mest, om ikke 100 prosent. Det er som vanlig tips for å unngå problemene. Disse inkluderer å deaktivere Nvidias “overlay”-informasjon over spill og DLSS. Dette fører visstnok til færre krasj, men for svakere maskiner å gi opp DLSS er kjipt.

At problemet enda ikke er rettet gir ikke akkurat tillit. Det kan bety at det er større problemer med kodebasen og Nvidia-kort. Et annet spørsmål er om dette er tilknyttet hvilken Windows 11-versjon man bruker. Er dette noe som medføres av 2022?

Annonse