tilbyrcallofduty10årpåplaystation
Microsoft sier ikke at "for alltid" kan bli en greie kontraktsmessig, men de er villige til å gi Sony en garanti med 10 år med Call of Duty til Playstation.

Annonse


Takker Sony ja til Microsofts Xbox-tilbud?

Microsoft sier de har tilbudt Sony 10 år med Call of Duty til Playstation i forbindelse med oppkjøpet av Activision/Blizzard.

Spurte Sony 11. november

Det har selskapet avslørt ovenfor The New York Times. Sony har ikke ønsket å kommentere saken.

Av 16 regjeringer som må godkjenne handelen, er det kun Saudi-Arabia og Brasil som har sagt ja. Microsoft forventer at Serbia sier ja snart.

Microsoft sier at de skal forvalte Call of Duty som Minecraft i forhold til andre plattformer, og Xbox ikke vil klare seg om de ikke skaffer seg inntog på mobil med spill som Candy Crush-skaper King som igjen er eid av Activision/Blizzard. Det er ikke Call of Duty det handler om, er Microsofts budskap. Sony er uenige.

Annonse


Blir oppkjøpet til 719 milliarder kroner realitet?

Tidligere har det kommet frem at Microsoft ønsker å støtte Call of Duty så lenge det finnes Playstation fra Sony, men det var en måte å ordlegge seg på, og ikke noe Microsoft ønsker kontrakt på.

10 år er lenge, men det er godt mulig det er en eller flere ting Microsoft ønsker fra Sony som sistnevnte foreløpig ikke kan si ja til.

Annonse