disselandenejuksermstogslikjuksesdet
Interessen rundt å betale for tjenester som jukser for spilleren har økt med over 40 prosent siden 2017. Bilde: Caziwoo

Annonse


Disse landene jukser mest og slik gjør de det

Visste du at danskene er de femte mest juksende i verden med fem prosent jukse-rate?

“Det er fem prosent større sjanse for at spillere i Storbritannia kontra USA”

Ikke vi heller, men nå har vi litt mer oversikt over hvem man ikke kan stole på skal vi tro en undersøkelse fra Caziwoo.

Den mest populære jukse-metoden er “motherlode” som gir Sims-spillere 50 000 “simoleons” (red. anm.: spillets valua) med en gang. At det er mest populært er fordi det fungerer på alle utgaver av Sims, og det er jo som kjent et par av dem. Gratis er det også.

Etterfulgt av dette er abonnementstjenester mest populært:

“Disse lar spillere få tilgang til en mengde juksekoder, hacks og mods for populære spilltitler. Den desidert mest populære tjenesten er WeMod, som beskriver seg selv som “verdens beste applikasjon for modding av tusenvis av enkeltspiller-PC-spill”, inkludert Cyberpunk 2077, Age of Empires og Football Manager.”

Annonse


Juksere bruker stadig mer avanserte tjenester for å hjelpe dem å vinne på nett.

Se tallene her

Tjenesten sier de har analysert global søke-data og spiller-statistikk for å avsløre hvor mange mennesker som akkurat da benyttet seg av juks og fanteri – de har også en oversikt over hvilke spill som mest sannsynlig vil se en økende mengde juksere.

Det er overraskende at disse tjenestene er større enn bots når det kommer til søke-volum, gitt bots har vært ansett som et av de mest utbredte problemene. Når det kommer til hvilke bots folk søker mest etter, er det AimBot som kommer ut på topp. Aimbot hjelper spillere med å sikte mot et mål når de spiller FPS, og øker sannsynligheten deres for å forårsake betydelig skade på motstandere.

Caziwoo

Nøkkeltall:

  • Den globale interessen for juksing har økt med nesten 18 prosent i løpet av det siste året
  • De mest populære bot-ene som brukes av spillere er AimBot og HealBot. TriggerBot opplevde en interesse-økning på 13 prosent dette året
  • Boter er ikke det eneste som søker: også søk etter abonnement-tjenesterfor juksing er opp med 41 prosent i løpet av de siste fem årene
Folk fra Japan jukser mest, mennesker fra Kyprus minst. Bilde: Caziwoo
De mest populære hacker-modene er “Motherlode”, etterfulgt av “wallhack” og “rapid fire.” Videre avsløres det at juksere aller mest søker mer helse, etterfulgt av sikte-støtte og til slutt penger i spillet.
The Witcher 3 og GTA-serien er jukse-yndlinger.

Kilde: caziwooz

Annonse