polestar3tilosloinovember
Polestar 3 leveres ikke de første norske kundene før fjerde kvartal 2023, men bilen kan oppleves i Oslo fra 16. til 21. november.

Annonse


Flaggskipet kommer til Norge

Polestar 3 skal vises frem i Norge lenge før lanseringen på tampen av 2023.

Kan tittes på fra onsdag neste uke

“Allerede 16. november kan bilinteresserte nordmenn oppleve flaggskipet fra den svenske elbilprodusenten Polestar”, heter det i pressemeldingen om den kostbare SUV-en som starter på 739 200 kroner.

Fordi Norge har en bilpark der en stor del er el-biler, er Norge en av de aller første landene som får bilen på besøk.

Hvor kan den tittes på? Jo, på Polestar Space Oslo som holder til i adressen Øvre Slottsgate 7 i Oslo. Besøksdager er fra 16. til 21. november. 

Annonse


Den tredje bilen fra Polestar er en velutstyrt sportslig SUVen med fem seter, lang rekkevidde og markedsledende sikkerhetsteknologi utviklet i samarbeid med Volvo Cars. Bilen introduserer en helt ny aerodynamisk profil for segmentet, oppnådd med sportsligere sittestilling, senket taklinje, frontvinge, bakvinge, og bakre aeroblader for optimalisering av luftstrømmen.

Polestar

Dette sier Polestar om 3

Eksteriørdesignet har nye Polestar-definerende karakteristikker som Dual Blade-frontlysene og SmartZone – grillen, som tidligere lot motoren puste, erstattes med en designfremhevet sone med sensorer, radar og kamera som hjelper bilen med å se.

Polestar 3 blir den første bilen som bygges på en delt helelektrisk teknologiplattform utviklet av Volvo Cars. Ordrebøkene åpnet 12. oktober 2022. Første utleveringer forventes i fjerde kvartal 2023.

Polestar

Lanseringsvariantene kommer standard med adaptivt to-kammer luftfjæringssystem, to-motors konfigurasjon med kraftfordeling i favør av bakhjulene, elektronisk dreiemomentfordeling med dobbelkløtsj på bakakselen og en funksjon som kan frikoble bakre motor for å øke rekkevidden under visse omstendigheter. Utstyrspakkene Pilot og Plus er standard og tilvalget Performance-pakken hever de sportslige kjøreegenskapene ytterligere.

– Polestar 3 er en kraftfull elektrisk SUV som appellerer til sansene med et tydelig, skandinavisk design og en fantastisk kjøredynamikk, sier Thomas Ingenlath, Polestar CEO. 

Annonse