twitterøkermedelonsomsjef
Twitter har hentet, og ikke mistet, brukere etter at Elon Musk ble sjef. Det er hva selskapets egen rapport melder og som nå er gjengitt av The Verge. Bilde: Trond Bie/ITavisen

Annonse


“Rekord-vekst med Elon Musk som sjef”

Elon Musks Twitter har fått en knallstart mener selskapet selv.

Heldig lekkasje

For i dokumenter The Verge har fått tak i avsløres det at den daglige bruker-trafikken den første uken Musk var sjef, var rekord-høy.

Det er jo “heldig” for Twitter at dette “lekker”. I tillegg til den potensielt plantede positive nyheten, får Musk positivt oppslag i en avis, The Verge, som generelt sett har vært negativ mot det Musk har foretatt seg i 2022.

Økte med 15 millioner

Tilbake til tallene: økningen er på mer enn 20 prosent heter idet i dokumentet som påpeker at Twitter vokser kjappest i USA.

Annonse


Twittter har klart å hente inn mer enn 15 millioner mDAU siden tampen av andre kvartal. mDAU står for “monetizable daily user,” altså mennesker som annonse-klikker, og ikke bot-er.

Kan Musk klare 300 millioner innen våren 2023?

Mange store Twitter-kontoer, og flere kjendiser, har sagt de er ferdige med tjenesten nå som Musk er sjef, men om det var ønsket har de ikke klart å mobilisere massene til å avslutte forholdet til tjenesten.

Musk tweetet nemlig selv at tallene har økt betraktelig internasjonalt. Sist gang selskapet annonserte tall hadde de 237,8 millioner brukere og 16,6 prosent årlig vekst.

Musk sier at dette bare er begynnelsen, og at når tjenesten blir “en sikker kilde til sannheten,” så Twitter være “uunnværlig.”

Annonse