windows12erpåvei
"Next Valley" skal være Windows 12-kodenavnet. Den første beta-versjonen ventes neste år før OS-et lanseres i ferdig versjon i 2024. Bilde: Zac Bowden.

Annonse


Microsoft: “Vi skal avsløre noe spennende”

Microsoft har spennende avsløringer for oss, det er det ingen tvil om.

Leter etter en balanse mellom mus og berøring

Det har svirret rykter om Windows 12 et par måneder allerede, og da dette konseptet dukket opp ble det fart på ryktebørsen: er dette den helt nye Windows-versjonen som minner mer om macOS, men med varsler på topp, eller er det en større oppgradering av Windows 11? Vi tror på førstnevnte, men det blir jo bare spekulasjoner.

For Microsoft er ikke helt klare til å avsløre alt enda, men det er noe de skal snakk om den kommende uken, vi vet bare ikke hva enda.

Dette bildet er en klarere versjon av det Microsoft viste frem i noen sekunder i en video fra Ignite-pressekonferansen denne uken. Bilde. Zac Bowden

Microsoft skal avsløre noe

Det er Claton Hendricks som tweeter at de “brygger på noe spennende for neste uke.”

Annonse


Hendricks har ansvaret for oppgavebehandleren og system-verktøyene i Windows, så han er ikke et naturlig valg for å avsløre en ny stor-versjon av OS-et, men hvem vet.

I tilleg til å flytte varsler på topp, er batteri, WiFi, dato og tid plassert oppe i høyre hjørne som Apple gjør med macOS. Microsoft forsker også på en “flytende” oppgavelinje med avrundende hjørner, men det er ukjent om det er snakk om ytterligere funksjonalitet eller bare en visuell overhaling.

Vi kommer tilbake med tester av Surface Laptop 5 og deretter Surface Pro 9.

Annonse