joeroganogstevejobs
Teknologien smelter sammen imponerende kopi av stemmene til Joe Rogan og Steve Jobs. Innholdet er basert på Rogan-episoder, Jobs sin biografi og nett-innhold.

Annonse


Hør AI-samtalen mellom Steve Jobs og Joe Rogan

AI-drevne samtaler blir mer og mer imponerende.

Hør her

Nå har noen foret AI-systemet timesvis med Joe Rogan og Steve Jobs-sitater og stemmene deres. Resultatet er 20 minutter samtale mellom “de to” generert av AI-en som har blitt trent opp.

Det mest imponerende er nok Joe Rogans stemme som vi har vanskeligheter med å skille fra ekte vare; ikke så rart da systemet vil ha enorme mengder stemme-materiale fra Rogan. Steve Jobs høres ikke like ekte ut, og noen ganger treffer den bedre enn andre ganger.

Hør AI-samtalen mellom Steve Jobs og Joe Rogan:

Det kommer flere podcasts i denne serien

Episoden, den første i serien, er skapt av Podcast.ai. For å få stemmene til å høres ekte ut bruker skaperne play.ht. For å mate systemet med innhold brukte de Steve Jobs sin offisielle biografi og “alle opptak av ham vi kunne finne på nett.”

Annonse


Det har uansett vært en rivende utvikling innen feltet. Det er også kontroverser rundt AI generelt, og om det allerede finnes en organisk AI som har blitt “levende.”

I sommer sparket Google Blake Lemoine, en AI-forsker som mente at “Skynet” allerede er virkelighet:

“Ifølge Lemoine har Google kommet så langt med teknologien at han mener AI-en nå har utviklet selvbevissthet.”

Annonse