derformåttevalveslettedette
Valve måtte kjapt fjerne dette fra sin demo av dock-en til Steam Deck. Årsak: dette er et program for å kjøre Nintendo Switch-spill.

Annonse


Valve slettet dette lynkjapt

Valve ble tatt i å ha installert Nintendo Switch-emulatoren Yuzu i en video.

Valve tester Switch-emulator internt

Det var i en video for den nylig lanserte dock-en at appen ble oppdaget installert på Valve sin Steam Deck. Det er ikke helt i vater, da Yuzu kan brukes til å spille piratkopierte Switch-spill. Valve slettet kjapt videoen og erstattet den med en ny en, men ikke før noen snappet opp feilen.

Vi har skrevet om emulatoren en rekke ganger, først i november 2018:

“For ett år siden publiserte vi en test av Super Mario Odyssey der vi landet på en soleklar 10/10 og en anbefaling om å kjøpe en Nintendo Switch ene og alene på grunn av dette spillet. Vel, nå er det fullt spillbart på PC gjennom Switch-emulatoren Yuzu.”

Kan brukes lovlig

Programmet finnes til Windows og Linux og er ikke bare for pirater: det er mulig å “dumpe” sine egne spill på en PC og spille de på den måten med høyere oppløsning enn hva som er mulig på Nintendos håndholdte.

Med 3 USB-A 3.2 Gen1x1-porter, en USB-C-port for strøm, DisplayPort, HDMI og en Gigabit Ethernet-port, har dokkingstasjonen alle tilkoblingene du trenger. Det er den perfekte måten å koble Steam Deck-en til strøm, opptil to eksterne skjermer og et hvilket som helst antall andre eksterne tilbehør.

Valve om dock-en til Steam Deck.

Her er den nye video-en:

Annonse