blizzardmobilkrav
Trolig vil også Warzone 2.0 berøres av mobil-kravet.

Annonse


Dette kan bli den nye trenden for å spille: mobil-nummeret ditt

Blizzard er først ute, men vi tror ikke de er de eneste som kommer til å gjøre dette fremover.

Dette vil irritere mange

Overwatch 2 krever mobil-registrering mot Batte.net-kontoen (kalt “SMS Protect”) for at man skal få lov å spille. Det samme kravet er nå oppdaget for Call of Duty: Modern Warfare 2 som lanseres 28. oktober.

Activision/Blizzard har ikke kommentert kravet som ble funnet av PCGamer på selskapets support-side for det kommende stor-spillet.

Tre spill rammes

Call of Duty: Modern Warfare II, nyopprettede Overwatch 2-kontoer og nyopprettede Call of Duty: Modern Warfare-kontoer krever telefonnummer.

Blizzard

Med andre ord krever også 2019-spillet at du kobler ditt mobil-nummer mot selskapets servere.

Annonse


Blizzard forklarer at kun ett nummer kan være knyttet til en Battle.net-konto.

Knyttes mot nummer, ikke mobil

Tilknytningen går altså mot nummer, og ikke enhet som selskapet forklarer: “om du mister mobilen men har planer om å beholde det samme nummeret, vil varsler fungere som før, siden det er koblet til nummeret og ikke enheten.”

“Om du mister mobilen og ikke har planer om å bytte den ut, eller om du har lyst til å fjerne Battle.net mobil-varsler mens du finner en ny mobil, må du opprette en sak,” forklares det.

Det er foreløpig ukjent om gratis Battle Royale-spillet Warzone 2 (16. november) berøres av den samme ordningen, men det vil vi tro da Overwatch 2 også er gratis og har samme påbudet.

Annonse


Annonse


Annonse