Cdprharavslørtenrekkenyeprosjekt
Det kommer mye mer Witcher og Cyberpunk-innhold i løpet av de neste ti årene.

Annonse


Har annonsert Cyberpunk-oppfølger og nye Witcher-spill

CD Project Red er ferdige med Geralt of Rivia, men de er ikke ferdige med The Witcher-universet.

Skal produsere mange The Witcher-spill

Selskapet har nemlig avslørt at de jobber med en trilogi med spill som bygger på tradisjonene til The Witcher 3. Det er snakk om tre spill som skal lanseres i løpet av en periode på seks år. Spillene skal drives av Unreal Engine 5. Studioet har tidligere bekreftet det er motoren de går for i sine nye spill, og ikke sin egen Red Engine.

Projéct Polaris er i før-produksjonsstadiet. Det er også to andre spill i tillegg til de tre som er innlemmet i Polaris-prosjektet. Disse heter Project Sirius (åpen verden nevnes ikke i forbindelse med dette prosjektet) og Project Canis Majoris (en-spiller åpen-verden spill).

CDPR har også annonsert flerspiller-støtte til «de fleste nye spillene.»

Annonse


Mer Cyberpunk og et nytt studio i USA

CDPR har mye større ambisjoner for universet enn DLC-en Phantom Liberty: Project Orion er intern-navnet på prosjektet som er en ekte oppfølger til 2077. Det nevnes ikke noe om hvor mange medarbeidere som er på prosjektet, så vi snakker mange år før vi får oppleve dette – kanskje i 2028?

Til slutt nevner CDPR en helt ny merkevare, Project Hader, som ikke har noe med Witcher eller Cyberpunk-universene å gjøre.

Cdprharavslørtflerenyeprosjekt
CDPR har avslørt sine store planer for de neste ti årene, om ikke lenger.

Annonse