psvr2ingenproblemerenda
Det kan til og med hende du kan skaffe deg PS VR2 uten å prøve å månedsvis og betale overpris.

Annonse


Det kan hende du kan handle PS VR2 uten problemer

Sony har fremdeles ikke avslørt når PS VR2 lanseres, utover at det skal skje tidlig neste år.

Masse-produksjonen startet i september

Nå er ikke denne saken relatert til at lanseringsdatoen er lekket eller noe sånt, men at Bloomberg rapporterer at Sony har som mål å produsere 2 millioner hodesett innen mars 2023.

Tallet tyder på at Sony forventer å selge flere enn de gjorde med første-generasjon som nådde 1 million solgte etter syv måneder, men det er ikke det mest interessante.

Har ikke støtt på problemer enda

Det mest oppsiktsvekkende er Bloombergs rapport om at selskapet foreløpig ikke har støtt på problemer med takten på masse-produksjonen, noe som er nærmest uhørt for et nytt og avansert forbrukerprodukt.

Annonse


Det har vært umulig for produsentene å mate markedet med nok konsoller og GPU-er i et par år. Kanskje er det i ferd med å løsne, kanskje har det noe med hvordan de designet og produserer hodesettet som vil måtte konkurrere mot nye Meta-hodesett og kanskje noe fra Apple.

Vi har ikke sett noe til den påståtte PS5-produksjonsøkningen

Apropos PS5 konsoll-tilgjengelighet melder samme avis at dette blir noe bedre tidlig neste år, selv om Sony tror at PS VR2 kan hjelpe med å selge enda flere PS5.

I mai ble det rapportert at Sony ønsket å øke produksjonshastigheten til nye høyder, men faktum er at man fremdeles må betale 9000 til 10 000 kroner for en ny konsoll, med mulighet til å handle en brukt Playstation 5 fra rundt 7000 kroner på bruktmarkedet.

PS VR2 kan ikke spille PS VR1-spill, ble det avslørt i september.

Annonse