thefinalsframebark
Er du heldig får du være med i den lukkede testen av The Finals allerede i dag.

Annonse


Det eks-Battlefield folkene gjør skal ikke være mulig

The Finals fra Embark Studios ser vanvittig imponerende ut, og ikke på den måten man automatisk forbinder med flerspiller FPS-er.

Tar flerspiller-fysikk til nye høyder

For fysikk er den store greia, og du gjettet riktig: ødeleggelser. Folkene fra Embark består nemlig av tidligere ansatte hos Battlefield, og det var jo en gang den merkevaren brydde seg om slikt.

Det beste? Du kan teste det allerede i dag om utviklerne gir deg tilgang. Studioet sier at kun en liten gruppe får tilgang i denne runden.

Dedikerte servere er en del av svaret

The Finals sitt gameplay ser uendelig kaotisk ut, der man flakser og hopper fra den ene høyden til den andre. Hoved-moduset til spillet er der 12 spillere med fire lag på tre hver må kjempe over bokser med penger – de med flest penger når tiden er over, vinner.

Annonse


For å si mer om det rent tekniske, så er det slik at det er Embark sine egne servere som gjør det mulig å knuse alt fra stoler til hele bygninger.

Vil ikke snakke

Embark mener sågar at teknologien er så imponerende at de ikke tør snakke om den før lanseringen. Utfordringen med mye fysikk er at alt som skjer, hver lille del som sprenges i filler, må synkroniseres korrekt hos alle spillerne. Embark sier de har funnet ut hvordan de skal gjøre det, og vi kan ikke vente med å finne ut hvordan.

Det er foreløpig ikke kjent når The Finals lanseres.

Annonse