operagx2gtavitweet
Opera tok en frekk en og brukte GTA VI-lekkasjen til å promotere sin kommende nettleser.

Annonse


Nettleseren Opera: “Takk gud de lekket GTA VI og ikke dette”

Den største lekkasjen på flere år er et faktum og det er Rockstar det går utover denne gang med en stor GTA VI-lekkasje fra en versjon som trolig er noen år.

Opera GX2 er på vei, om det ikke er en spøk

Sagt på en annen måte: er den ikke flere år gammel er det flere år til GTA VI lanseres. Det er nemlig mye som er uferdig av grunnleggende innhold.

Uansett så bruker den norske nettleseren Opera den store nyheten til å markedsføre noe nytt: en helt ny versjon av deres GX-nettleser for spillere.

Ukjent hva som er nytt

GX har natt- og dag-modus, egendefinert tema-støtte, spill-kalender og nyheter, podcasts og meldinger. Det er foreløpig ukjent hva som er nytt. Vi har kontaktet Opera for mer informasjon.

Opera GX-nettleseren har innebygger RAM-kontroll så man slipper lukke nettleseren før man spiller.

Selskapet, som ofte eksperimenterer med nye tilnærminger til nettlesere, annonserte sin GX-spillnettleser i juni 2019:

“Men Opera GX ønsker å gjøre det mulig å ha deres nettleser oppe samtidig som man kjører spill. Den gir deg full kontroll over prosessor og minnebruk. Dette er bare en av funksjonene som Opera stolt vil vise frem. Nettleseren skal bli det ultimate valget for pc-spillere – med integrert Twitch, Whatsapp, og Telegram – og hurtiglinker til blandt annet Discord og Reddit. For alle som liker full kontrol på farger og oppsett kan man også med Opera GX velge en hvilken som helst fargekombinasjon som matcher for eksempel Razer Chroma tastatur, mus, eller kabinettlys.”

Annonse