rockstaruttalersegetterhacken
Rockstar sier de er ekstremt skuffeder over at spillet lekket på denne måten, men at de fortsetter arbeidet som før.

Annonse


Nå kommenterer Rockstar monster-lekkasjen av GTA VI

Rockstar uttaler seg nå etter den store GTA VI-lekkasjen i går.

Bekrefter hack

Selskaper sier de er “ekstremt skuffet” at spillet lekket på denne måten, men forsikrer om at stor-produksjonen uansett ikke utsettes. Det melder selskapet på Twitter der de bekrefter at en eller flere hackere fikk tilgang til nettverket deres og “ulovlig fikk tilgang til og lastet ned konfidensiell informasjon fra våre systemer.”

Utvikler påpeker at det er snakk om en tidlig utviklingsversjon av spillet og at de snart skal “oppdatere alle igjen” – vi regner med at studioet ønsker å snakke mer om spillet, og kanskje avsløre skjermbilder og/eller video.

Vårt arbeid med det neste Grand Theft Auto-spillet fortsetter som planlagt, og vi er fortsatt 100 prosent forpliktet til å levere en opplevelse til dere, våre spillere, som overgår forventningene. Vi vil snart oppdatere alle igjen og vil selvfølgelig introdusere deg for spillet når vi er klare for det. Vi vil takke alle for deres pågående støtte gjennom denne situasjonen.

Rockstar Games

Annonse


Annonse


Annonse