iphone14promaxlikevelikkepålanseringsdatoen
Vi kommer tilbake med test av iPhone 14 Pro Max. Bilde: ITavisen

Annonse


OPPDATERT: iPhone 14 Pro-leveransen glapp grunnet tekniske problemer for norske kunder

Det meldes fra flere på sosiale medier at de først ble lovet en 16. september-levering av sin nye iPhone-modell.

Oppdatert, 09:25:

Som i USA var det også problemer for norske kunder i år. Espen Lund forklarer i kommentarfeltet at Apples nettside hang seg, noe som medførte dobbel bestilling. Lund ender derfor opp med fire iPhone 14 Pro 256GB. I det minste kommer alle produktene hjem på døren i kveld.

En annen leser forklarer at Elkjøp først lovet ham iPhone 14 Pro Max 256GB-levering i dag, eller førstkommende onsdag, men at Elkjøp i dag forklarte at mobilen ikke sendes før 27. september. Au.

Annonse


Din ordre er dessverre forsinket og vi vil ikke kunne levere ordren til avtalt tid. Ny estimert leveringsdato fra vårt lager er 27.09.2022. Vi beklager forsinkelsen. Hilsen Elkjøp.

Elkjøp

Også Telia hadde problemer under bestillingsprosessen noe som medførte at leser “Eiriksen” ikke fikk inn sin ordre før klokken 17:00 – det mest overraskende: iPhone 14 Pro 256GB-modellen leveres likevel i dag.

“TheOnlyEn” melding om at nettsiden snart skulle oppdateres slik at man skulle få lov å bestille, men da meldingen fremdeles var der 14:05, endte det opp med levering 19. eller 21. september.

Syntes det er latterlig dårlig av Apple. Ikke nok med det, når jeg skulle bestille så hang siden seg opp, klikker og det oppsto problemer. Jeg måtte legge inn samme ordre 4-5 ganger fordi «det oppsto et problem.”

TheOnlyEn, ITavisen-leser

Apple måtte skuffe kunder i år

Men nå har Apple sendt dem melding om at denne datoen glipper, og da er jo faren stor for at mobilen ikke kommer før mandag neste uke, tidligst.

Apple er som regel veldig forsiktige med leveringsdatoer og heller en senere dato enn hva de i mange tilfeller klarer.

Den nye lilla modellen. Bilde: ITavisen

Gjelder kun Pro-modellene

Vi er usikre på hvordan opplevelsen var her i Norge, men i det minste i USA var det store problemer for noen å få bestilt, spesielt T-Mobile-kunder slet på forhåndsbestillingsdagen forrige uke.

I tillegg til rapporter på sosiale medier om treg levering av iPhone 14 Pro og Pro Max, har flere lesere delt sin skuffelse med Apple-bloggen 9to5Mac.

iPhone 14 ser ikke ut til å være berørt. Det er uansett kun en iPhone 14-modell, da Plus-utgaven ikke lanseres før 7. oktober.

Opplevde du problemer under bestillingen eller ble du lovet en levering i dag som nå ryker? Tips oss.

Alltid-på-panelet. Bilde: ITavisen

Annonse


Annonse


Annonse