iphone14promaxåpnet
iPhone 14 Pro Max ser på innsiden ren og pen ut, men det er litt kronglete å komme til alle delene. Bilde: PBKReviews/YouTube

Annonse


Slik er den på innsiden

En YouTube-kanal har åpnet iPhone 14 Pro Max dagen før den store iPhone 14-dagen etter at noen i Kina testet den aller først i går.

Handler du eller dropper du årets modeller?

Fredag er Apple-leveringsdager for nye produkter, og det er sikkert mange av dere som venter på deres – ble det 14 eller 14 Pro? Kanskje droppet du å oppdatere i år, og er spesielt skuffet over mangelen på forbedringer med 14-serien?

Uansett hva du velger å gå for i høst, så er det alltid mye ståhei rundt Apples lanseringer og det knives ikke bare om å teste først, men også åpne først. Denne gang er det ikke iFixit som åpner først, men YouTuberne PBKReviews.

Ikke best, ikke verst

I klippet avsløres hvordan man åpner en, om man føler seg veldig sikker på egne ferdigheter med en ny mobil, og hvilke deler som er plassert hvor.

YouTube-eren gir modellen 6,5 av 10 i “reparasjonsevne,” som inkluderer hvor lett det er å skaffe deler (2 av 2), hvordan designet er utformet for å utføre service mest effektivt (0,5 av 2) og hvor enkelt det er å skifte batteri (1,5 av 2).

Annonse


Annonse


Annonse