Annonse


Dette er datoen Sims 4 blir gratis

EA og Maxis har avslørt at The Sims 4 rett og slett blir gratis.

Gratis på PC, Mac og konsoller fra 18. oktober

Datoen spillet slippes for gratis nedlasting er 18. oktober til PC, Mac, Xbox, Playstation 5 og Playstation 4. På PC og Mac er det Origin og Steam som gjelder, eller EA-appen.følgende tjenester.

The Sims 4 ble lansert i 2014. Etter lanseringen har det kommet en rekke DLC-er.

EA sier dette om tilbudet:

“EA og Maxis har tatt imot millioner av Sims-spillere gjennom årene, og har sett med ærefrykt mens de slapp fantasien løs, oppdaget og koblet til ideer, opplevelser og versjoner av seg selv, både i spillet og det virkelige liv. Med The Sims 4-grunnspillet som nå blir gratis, er teamet mer dedikert enn noen gang til å utvikle nye og meningsfulle opplevelser for spillere, og vil fortsette å utvikle og gi ut pakker, Kits og Sims Delivery Express faller inn i overskuelig fremtid.”

Annonse