iphone14proalltidpåforlyssterk
Flere anmeldere mener at iPhone 14 Pro-skjermen er for lyssterk. En enkel ny programvare-funksjon bør kunne løse luksusproblemet.

Annonse


Derfor mener de iPhone 14 Pro-skjermen er FOR bra, og dette kan Apple gjøre

Med opp til 2000 nits ute i sollys er iPhone 14 Pro og Pro Max de mest lysstyrke panelene i mobil-segmentet.

De første testene er ute

Pro-modellene har også alltid-på-panel, og nå som de første testene er ute er de ganske så samkjørte i sine meninger: ønsker du å oppgradere gå for 14 Pro-modellene, og ikke 14-modellene, som ikke på langt nær har like mange forbedringer som Pro-modellene. Dette er ekstra gjeldende i år.

Men tilbake til alltid-på-panelet som ikke er å finne i 13 Pro-modellene, men som Apple ventet på til de kunne levere et 1 til 120Hz-panel: flere anmeldere mener at det er “for på.”

Dette kan jo enkelt fikses

Med det mener de at skjermen er for lysstyrk selv om den er i alltid-på-modus. Det er jo bra skryt til Apple, som leverer 1600 nits på sitt panel innendørs med maks lysstyrke, også er det jo bra at det er for lyst.

Annonse


Hvorfor? Fordi vi er rimelig sikre på at Apple inkluderer lysstyrke-kontroll i iOS 16.2 (eller en senere versjon) slik at f.eks. album-visninger der albumet er veldig hvitt, eller skrifttypen man har valgt, ikke lyser opp så mye som standard.

Vi kommer tilbake med våre iPhone 14 Pro-erfaringer når vi har hatt nok tid med dem.