sonyogmicrosoftkrangleromcallofduty
Microsoft og Sony har tatt krangelen om førstnevnte sitt oppkjøp av Activion offentlig.

Annonse


Sony til Microsoft: “Uakseptabelt”

Sony synes at tre år med Call of Duty på Playstation ikke er nok.

Playstation-sjefen med brysk melding til Xbox-sjefen

Til Games Industry.biz forklarer Playstation-sjef Jim Ryan at det er flere grunner utover varigheten:

Etter nesten 20 år med Call of Duty på PlayStation, var forslaget deres utilstrekkelig på mange nivåer og tok ikke hensyn til innvirkningen på spillerne våre. Vi ønsker å garantere PlayStation-spillere en Call of Duty-opplevelse av høyeste kvalitet, og Microsofts forslag undergraver dette prinsippet.

Jim Ryan, Playstation-sjef

Det er altså snakk om tre år etter at den opprinnelige planen går ut på dato.

Xbox-sjef Phil Spencer uttalte at de mener forslaget går mye lenger enn hva som er vanlig i bransjen, men det er altså ikke Sony enige i. Det var først etter at Spencer uttalte seg, at Ryan følte han måtte gjøre det samme, er kommentaren til spill-avisen.

Annonse


Annonse


Annonse