nicemobil
For mange interesserte har ikke mobil som støtter eSIM konstaterer NiceMobil, og tilbyr nå SIM-kort.

Annonse


Norsk selskap var først i verden…

Det var i november i fjor vi først skrev om NiceMobil, den norske operatøren eid av ICE som var den første heldigitale-operatøren i verden.

Apple kan gi NiceMobil et dytt i riktig retning i morgen

“ICE har lansert sin nye mobil-merkevare NiceMobil, og bruker det faktum at de er det første selskapet i verden som er hel-digitalt, men innrømmer at det kanskje ikke kommer til å vare,” skrev vi den gang, og det at det kanskje ikke vil vare uten fysiske SIM-kort, det viser seg nå å stemme.

I en pressemelding opplyser selskapet at dette er “midlertidig,” og at “målet er å trekke til oss flere kunder og over tid omvende dem til eSIM, sier markedssjef i NiceMobil,” forklarer Linda Ørestrand, markedssjef hos NiceMobil.

Om ikke annet var dette et smart PR-stunt for ICE. Det er også interessant timing med tanke på at Apple visstnok skal hype opp eSIM i morgen under sin store iPhone 14-pressekonferanse.

Annonse


“Slik kan vi ikke ha det”

Ørestrand sier at det er “bittert de ikke lenger er heldigitale, men at det er kunder som ikke har mobiler som ikke støtter eSIM”:

Det er litt bittert å ikke lenger være heldigital, men all innsikt peker mot at interessen for NiceMobil er høy. Samtidig ser vi at bevisstheten rundt eSIM hos forbruker er svært lav. Dette resulterer i at mange forsøker å kjøpe hos oss, men ikke klarer å fullføre, ettersom de ikke har eSIM-kompatible telefoner. Slik kan vi ikke ha det, sier hun.

Linda Ørestrand, markedssjef, NiceMobil

Likevel anbefaler Ørestrand eSIM, blant annet av miljøhensyn:

– Det går både raskere, og sparer miljøet i form av redusert transportbehov og bruk av plast. Dessverre er det slik i dag at ikke alle har eSIM på sin mobil, og vi ønsker ikke å unødig tvinge folk til å kjøpe ny mobil. Dette er en gladnyhet, nå kan alle bli kunde av NiceMobil.

Annonse