windows11andremomentspakke
Windows 11 Moments blir en viktig greie for alle Windows-fans, da dette er betegnelsen på nye funksjoner. Andre pakke med Moments forventer vi at Microsoft avslører 12. oktober i kombinasjon med nye Surface-produkter.

Annonse


Nye Windows 11-funksjoner er på vei og de heter “Moments”

Microsoft har i hemmelighet endret sin strategi for Windows som en tjeneste, og går i stedet tilbake til en gammeldags tilnærming med nye stor-oppdateringer hver tredje eller andre år.

Mens vi venter på Windows 12 i 2024

Vi skrev om dette i juli:

Med andre ord kommer “Windows 12” i 2024, noe som igjen betyr at beta-testere trolig kan teste neste-generasjon allerede neste år. For selv om Windows 11 ikke offisielt ble lansert før i fjor, kjørte mange beta-versjoner og RTM-versjonen lenge før PC-produsentenes versjon ble lansert sent 2021.

ITavisen

Moments = funksjoner

Det er (dessverre) ikke Windows 12 vi skal snakke om nå, men noe som ble nevnt i samme artikkel og som er relevant nå, nemlig Moments (vi lurer på om dette forblir en greie også etter lanseringen av Windows 12):

“I stedet for Sun Valley 3 vil funksjonene (som Microsoft kaller “Moments” internt, men som kanskje ikke vil markedsføres som det eksternt) som var tiltenkt denne versjonen i stedet bakes inn i 22H2.”

Annonse


Hvilke nye funksjoner avsløres neste måned?

Det er nettopp Moments som nå er på vei, dette er rett og slett Microsofts betegnelse for nye funksjoner, f.eks. er faner i fil-utforskeren et “Moment” som ble introdusert i 22H2.

Det ventes at 22H2 lanseres 20. september, og etter lanseringen av Sun Valley 2 er det igjen tid for en Moment-oppdatering. Mao. kan vi vente oss nye funksjoner, og det i form av Windows 11 versjon 22940. Dette er versjonen med det andre settet Moment-nyheter, og det ventes at Microsoft avslører det nye neste måned (12. oktober hadde ikke overrasket) i beta-form.

Enda flere Moment-versjoner kommer neste år.

Annonse