iphone14prosensorområdetavslørt
Slik skal Apple vise kamera- og personvern-lysene på iPhone 14 Pro. Bilde: 9to5Mac

Annonse


OPPDATERT: Derfor ser den slik ut når den er på

En avlang “pille” og en sirkel.

Oppdatert, 1.september, 10:21:

Bloombergs Mark Gurman bekrefter at Apple vil fylle ut, med programvare-triks, tomrommet mellom FaceID og selfie-kameraet.

Samtidig melder 9to5Mac at mellom de to komponentene skal Apple vise personvern- og mikrofon-indikator-lys som per nå vises til høyre for FaceID.

Annonse


Fyller igjen for å distrahere mindre

Det er hva vi hadde sett for oss iPhone 14 Pro og Pro Max, alltid, men nå viser det seg kanskje ikke å stemme. En anonym tipser sier at når panelet er på, så fylles tomrommet inn for å vise en mye lengre “pille” og det uten at man legger merke til sirkelen.

Apple oppnår dette rett og slett ved å skru av piksler, visstnok for å skape et roligere design som er mindre distraherende.

Dette er interessant

Den samme informasjonen har Apple-bloggen oppdaget på kinesiske sosiale nettsamfunn, og stammer visstnok fra Foxconn-ansatte som i disse dager produserer de nye mobilene.

Noe interessant er at Apple visstnok skal ekspandere de mørke områdene rundt sensorene for å servere innhold – kanskje er det her varsler dukker opp når mobilen er i dvale? 14 Pro-serien får jo alltid-på panel. Svarene får vi 7. september.

På bildet kommer det også klart frem at dette kun gjelder Pro-modellene, som lekket flere ganger, og ikke iPhone 14 og 14 Plus.

Annonse