elonmuskøkerfsdpriseniusa
"For å utnytte en så avansert kamerapakke har alle Tesla-biler en rekke kraftige visjonsbehandlingsverktøy utviklet av Tesla. Tesla Vision benytter et dyptgående nevralt nettverk til å analysere bilens omgivelser med større pålitelighet enn det som er oppnåelig med tradisjonelle metoder for å behandle inntrykk," skryter Tesla på egne nettsider. Musk tror nemlig ikke på LiDAR.

Annonse


OPPDATERT: Det er bare å grue seg til denne Tesla-prisøkningen kommer til Norge

Det var i juni Tesla endret på de to autopilot-pakkene. Nå er det kjent de øker prisen i USA.

Oppdatert, 09:03:

Musk tweeter at planen er å stor-lansere FSD allerede i år. Tesla-programvare beta-versjon 10.69.2 er nå i ferd med å rulles ut til beta-testere.

31. oktober varsler han at det skal avsløres mer om Neuralink.

Annonse


Blir 30 000 kroner dyrere i USA

“Enhanced Autopilot” koster 29 800 kroner (prisene er like for Model 3 og Y) og inneholder:

  1. Navigate on Autopilot
  2. Automatisk filskifte 
  3. Autopark
  4. Summon
  5. Smart Summon

“Tesla har også en pakke til 59 600 kroner som inneholder funksjonene i pakken nevnt over, men også “trafikklys og stoppskiltkontroll” og en kommende mulighet som legger til automatisk styring i bygater, en funksjon som er i beta,” meldte vi den gang.

Nå er det nyheter fra Musk, og det er i form av en varslet pris-økning.

De norske autopilot-valgene:

I begge land tilbyr Tesla “Autostyring i bygater.”
Den amerikanske prisen er mye drøyere

Øker prisen til nesten 150 000 kroner i USA fra 5. september

For fra og med 5. september øker driver-assistent-pakken til 15 000 dollar. Det meldes at de som har bestilt for 12 000 dollar ikke skal betale mer, og ordre som gjøres før denne datoen vil fremdeles få den laveste prisen, men etter 5. er det altså slutt.

“Etter lanseringen av FSD Beta 10.69.2, øker prisen på FSD til 15 000 dollar i USA 5. september,” tweetet Musk og ga nordmenn en anelse av hva prisene blir her når FSD kommer. Når det godkjennes for bruk i EU og Norge.

Annonse