deadisland2datoenavslørt
Dead Island er endelig bare noen måneder unna etter at spillet først ble annonsert på E3 2014.

Annonse


Annonsert i 2014 – nå er datoen endelig avslørt

Husker du Dead Island fra 2011?

Kommer februar neste år

Spillet ble godt tatt i mot og har en Metascore på 80 poeng, men så var det oppfølgeren – for kan den bli like bra? Spillet har nemlig vært under utvikling helt siden 2014 da spillet ble annonsert på E3. Det er åtte år, det, og lang tid i denne bransjen da utviklingen går veldig hurtig.

Produktsiden for spillet dukket opp hos Amazon i går og med 3. februar 2023 som lanseringsdato, en dato som senere ble luket bort noe som jo styrker håpet om at zombie-spillet endelig er halt på land av Techland og Deep Silver.

Dette er nøkkel-detaljene:

  • Spill i de mest ikoniske områdene i “City of Angels” – fra Beverly Hills til Venice Beach
  • Velg mellom seks ulike karakterer med egne personligheter og dialog. Du kan selv gjøre disse dine egne og det er på plass et eget evne-system
  • Det er mange ulike zombie-typer som ser og oppfører seg realistisk
  • Dag 1-utgaven av spillet inkluderer “Memories of Banoi Pack – Banoi War Club, Memories of Banoi Baseball Bat, Weapon Perk”

Sjekk ut de nye skjermbildene:

Slik beskriver de Dead Island 2

“Et dødelig virus sprer seg i Los Angeles, California, og gjør innbyggerne til glupske zombier. Byen er i karantene og militæret har trukket seg tilbake. Du er bitt og infisert, men også mer enn bare immun, for du lærer å utnytte det å være en zombie. Bare du, og en håndfull andre karer som tilfeldigvis er resistente mot patogenet, holder fremtiden til LA (og menneskeheten) i balanse.

Annonse


Når du avdekker sannheten bak utbruddet, vil du oppdage hvem – eller hva – du er. Overlev, utvikle deg, redd verden – bare nok en dag i LA! Den høyt elskede zombiesagaen er tilbake med en unik formel med skrekk, mørk humor og overlegne zombie-drap, som spenner over et episk eventyr.

Dead Island 2 er et spennende førstepersons action-rollespill som tar spillere over en helt ny lekeplass. Stilig, livlig og oversvømmet av zombier, utforsk ikoniske, gjennomvåte Los Angeles. Møt større karakterer enn selve livet. Drep utallige fiender i utsøkt blodige detaljer. Og utvikler deg til å bli den ultimate Zombie Slayer. Vi sees i HELL-A!”

Alt skal visstnok annonseres på Gamescom som varer fra 24. til 28. august.

Annonse