xboxcallofdutymodernwarfare2enuketidligere
Samtlige plattformer man forhåndsbestiller digitalversjonen av Call of Duty: Modern Warfare II kan spille opp til en uke før den "ekte" lanseringen 28. oktober.

Annonse


Slik kan man spille en uke tidligere

Microsoft har avslørt at Modern Warfare II-enspiller-delen kan spilles “opp til” en uke før alle andre om man forhåndsbestiller spillet digitalt til Xbox.

Oppdatert, 07:51:

Nå er det annonsert at også Playstation-eiere som forhåndsbestiller kan spille fra 20. oktober.

Oppdatert, 07:31:

Annonse


Per Battle.net gjelder dette også på PC.

Xbox Series X og S-kunder kan spille allerede 21. oktober

Det står ingenting om PC, så dette er altså kun for Microsofts nyeste konsoller Xbox Series X|S.

Det er litt rart at de gjør dette nå som myndigheter omkring i verden undersøker om det er greit de handler Activision, men det er altså kun snakk om en uke – på den annen side er Call of Duty-lanseringer alltid en stor begivenhet, spesielt når det er Infinity Ward som har hoved-ansvaret.

Spillet lanseres for alle 28. oktober, men Xbox de som forhåndsbestiller til Xbox vil altså kunne spille enspiller-delen allerede 21. oktober.

Dette er flerspiller-datoene du må kjenne til

Vi får vite mye mer som spillet, inkludert flerspiller-delen, 15. september som tidligere rapportert denne måneden. Det er snakk om en flere timer lang presentasjon.

Det er fremdeles slik at Playstation egentlig er hjemme til Call of Duty, derfor er det nettopp Playstation-spillere som får tilgang aller først til flerspiller-beta-en fra og med 16. september.

Her er de andre beta-datoene du må være klar over:

Annonse