sonymedpcspillnettside
Sony avslører Spider-Man Miles Morales lanseres i løpet av høsten, men vil ikke si når Uncharted-pakken til PC lanseres utover at det skal skje i 2022.

Annonse


Har lansert nettside for PC-spill – lover Uncharted-lansering i år

Sony har lansert en “Playstation games for PC“-nettside som lister opp tilgjengelige PC-spill og ett kommende vi enda ikke har fått servert.

Miles Morales lanseres i høst

Vi vet jo at Spider-Man Remastered PC lanseres i dag, et spill vi belønnet med 9 av 10 poeng i vår test denne uken. Dessuten lanseres Spider-Man Miles Molares i løpet av høsten i PC-drakt.

Men så var det spill til PC vi har blitt lovt en god stund nå, og det er Uncharted: Legacy of Thieves Collection. I april trodde vi spillet skulle lanseres 20. juni grunnet en oppføring på Epic Games Store, men så skjedde dessverre ikke.

Fra før av er Playstation-spillene God of War, Horizon Zero Dawn, Days Gone, Predator Hunting Grounds og Helldivers tilgjengelig på PC.

Annonse


Siden inneholder informasjon om lanserte spill, og kommende titler i tillegg til en FAQ.

“Kommer i år”, men når?

Nå lister Sony spillet opp med en lansering i 2022, men dessverre hverken uten dato eller høst eller vinter-hint. Fordi Miles Morales lanseres i løpet av høsten, gir vinteren mening.

“Støtte for langt høyere FPS og oppløsninger er på plass, i tillegg til andre visuelle forbedringer. Vi har testet pakken på Playstation 5 og er virkelig imponerte over grafikken som ikke er dårligere enn noe annet på markedet. Selv om spillet kom i 2016 er det altså gjort nok forbedringer til å imponere på en ny konsoll-generasjon og snart også PC,” skrev vi i april.

Sony sier på nettsiden at man “for tiden ikke trenger en PSN-konto” for å spille Playstation Studios-spill på PC, og hinter altså til at dette kan komme senere.

Annonse