spotifydeleropphjemskjermenomduvil
Spotify kan nå dele opp podcasts og musikk, men bare om du vil.

Annonse


Endrer alt

Musikk og podcast-innholdet skal langt mer synlig deles opp i appen.

Lar brukerne velge

“Denne uken lanserer vi en ny Hjem-opplevelse som inkluderer en strøm for musikk og en for podcaster og programmer. Ved å gjøre disse separate hjelper Spotify lytterne til å enkelt bla gjennom typen innhold de leter akkurat når de ønsker det,” forklarer Spotify som også sier at de vil kunne gjøre enda bedre anbefalinger ved å grave dypere inn i anbefalingene.

Oppdateringen ruller nå ut til Android kommer “snart” til iOS. For å hente frem visningen trykker man på “Musikk” og “Podcasts & Shows” oppe til høyre høyre. Trykk på X-en for å gå tilbake til den gamle visningen.

Slik fungerer det:

Annonse