dewaltusbadapter
"USB-adapter for lading 18V DCB094" koster rundt 1650 kroner i norske nettbutikker.

Annonse


Denne er genial – finnes i Norge og vi har prisen

DeWalt har endelig utstyrt en av sine batterier med USB C.

Derfor er den best til de større batteriene

At det ikke har vært mulig å lade disse med USB C før nå er merkelig, også har man jo den enda større fordelen at disse batteriene nå ikke kun gir liv til verktøy, men alt fra mobiler og Steam Deck som The Verge påpeker i sin test der de gir produktet 6 av 10 med begrunnelsene av at adapteren er dyr, at poenget med den forsvinner når man bruker den med mindre batteripakker (de kan ikke lade lenge nok) og noen ganger har problemer med å lade batterier som er helt tomme for strøm.

Du kan ikke helt lade enn 100Wh-laptop med en 100wH-batteripakke som DCB205 fordi noe av energien forsvinner.

The Verge

Koster en god del

Navnet på produktet er DeWalt DCB094 som allerede er tilgjengelig i norske nettbutikker fra rundt 1650 kroner. Produktet leverer 100 w ut og inn, og har følgende egenskaper:

  • Toveis funksjonalitet
  • Konverterer 18V batteri til en ladestasjon
  • Tredelt kabinett for bedre holdbarhet
  • Forbedret batterifeste
  • USB-A- og USB-C-utgang

DeWalt beskriver produktet slik:

“18V USB-adapter for lading og Power Delivery lar deg konvertere et 18V XR DEWALT-batteri til en bærbar lader for lading av ulike enheter som mobiler, nettbrett, bærbare PC-er, trådløse høyttalere/ørepropper og mye mer. Toveis funksjonalitet gjør at den kan brukes som lader for å lade 18V XR DEWALT 5,0 Ah-batteriene med medfølgende kabel og adapter andre kabler/adaptere kan redusere ladehastigheten.

Sluttbrukerne kan koble til en USB-port i kjøretøyet og lade DEWALT-batteriene når de er på farten. USB-A-utgang og USB-C-inngang/-utgang. Forbedret batterifeste for bedre tilkobling. Tredelt kabinett for bedre holdbarhet. Beltekroken kan tas av for enkelhets skyld. Settet inneholder DCB094, 1 m USB-C slitesterk, flettet Power Delivery-kabel og Power Delivery-adapter.”

Annonse