alltidpåskjermavslørtixcodeforiphone14pro
Neste måned skal Apple avsløre iPhone 14 med muligens oppgradert A15-brikke og kanskje 6GB RAM. Pro-modellene får 48MP-kamera og alltid-på-skjerm.

Annonse


Kode bekrefter den store iPhone 14 Pro-nyheten

Det er allerede avslørt nye bakgrunner (som refereres til som “Sleep”) i iOS 16 med støtte for alltid-på-skjermen som introduseres i iPhone 14 Pro.

Enda mer avslørt i xCode

Nå har utvikler “rhogelleim” på Twitter avslørt at den nyeste xCode-beta-en inneholder klare tegn på at den store nye funksjonen er alltid-på-panel, i det minste på Pro-modellene.

Da Apple avslørte iOS 16 var de nye lås-skjermene den største nyheten noe som allerede den gang hintet sterkt i retning en funksjon mange Android-produsenter har omfavnet lenge.

Dette er årsaken til at kanskje kun iPhone 14 Pro får

De nye Pro-mobilene kan justere Hz-en fra 1 til 100 for å oppnå maks energisparing. Til sammenligning kan iPhone 13 Pro gå fra 10Hz til 120Hz, noe som ikke gir like bra batterilevetid.

Annonse


Det er foreløpig usikkert om Apple aktiverer funksjonen også for disse. Om de velger å gjøre det må de i så fall oppdatere med ny batteri-levetid i forhold til om funksjonen er av eller på.

Det er fremdeles ikke kjent hvordan Apple skal håndtere varsler med funksjonen.

iPhone 14 får trolig en kjappere A15-brikke og kanskje 6GB RAM som introdusert fra og med iPhone 12 Pro.

Annonse