dettefjernersonyfraplaystation5
Sony fjerner i løpet av høsten muligheten til å sende andre spillere utmerkelser.

Annonse


Fjerner Playstation 5-funksjon “ingen” har hørt om

Sony har valgt å fjerne utmerkelser (“Accolades”) på Playstation 5.

Lite brukt funksjon fjernes

Funksjonen gjør det mulig å gi heder til spillere du møter på nett og som du setter pris på. Ifølge en lekker skal Sony luke bort funksjonen i løpet av høsten. Hvorfor? Fordi den ble for lite brukt.

Fra høsten 2022 vil ikke lenger utmerkelser på PlayStation 5 støttes. Funksjonen har ikke sett bruksnivået vi forventet, så vi fokuserer innsatsen på noe annet. Vi oppfordrer samfunnet til å fortsette å sende positive meldinger til hverandre.

Sony

Sony skal lansere Playstation Stars senere i år:

“Når du blir medlem tjener du belønninger ved å fullføre utfordringer og aktiviteter. Vår månedlige check-in-kampanje krever ikke annet enn at du spiller et hvilket som helst spill for å tjene en belønning, mens andre utfordringer krever at du vinner turneringer, samler spesifikke trofeer eller er den første til å tjene alle poeng i et stor-spill i din tidssone.”

Annonse