sonyavslørermerompsvr2
PSVR2 får spill- og film-modus. Sony sier de skal avsløre datoen hodesettet kan handles, "snart."

Annonse


Slik er det å bruke Playstation VR2

Sony sier de girer opp til lanseringen av PSVR 2 i et nytt blogg-innlegg der de snakker om hvordan det er å bruke det nye VR-hodesettet.

Slik ser VR-menyen ut

Som alle andre VR-hodesettet har PSVR2 se-giennom-modus, altså at man ser den virkelige verdenen gjennom kameraene montert i front av hodesettet.

Sony påpeker at man ikke kan ta opp video når dette moduset er aktivert, men man kan ta opp seg selv når man spiller ved å koble til et PS5 HD-kamera til konsollen.

Ved å trykke på en funksjonstast på hodesettet, eller ved å bruke kortet i kontroll-senteret, kan man svitsje mellom å se den virkelige verdenen eller VR-innholdet. Samme knapp gir også tilgang til hurtig-innstillingene som blant annet kan justere spille-området.

Annonse


Byr på to modus

Som du ser av bildene under fungerer spill-området som på mange andre hodesett der man tegner opp med kontrolleren og blir advart om man beveger seg utenfor.

Noe mer interessant er muligheten til å bytte mellom VR-modus, der man blir tilbudt en 360-grader opplevelse i 4000 x 2040 HDR-videoformat med 2000 x 2040 oppløsning per øye og med enten 90Hz eller 120Hz FPS.

Men det er også et film-modus der man ser PS5-systemgrensesnittet og UI-et og alt media-innhold på et virtuelt kino-lerret. Media-innhold vises i 1920 x 1080 HDR-video med 24 eller 60Hz-bildeoppdatering.

Sist men ikke minst sier Sony de skal avsløre mer om hvilke spill som kommer og når PSVR2 lanserer “snart.”

Annonse