pixel6aåpnesmedikkegodkjentefingre
Nok en gang sliter Google med grunnleggende sikkerhet med Pixel-mobilene, denne gang Pixel 6a.

Annonse


Låses opp uten godkjent fingeravtrykk

Pixel 6a nytter en ny fingersensor for kjappere opplåsning, men hva hjelper det om den ikke er sikker?

Alvorlig feil dukket opp nok en gang

For kun dager før lanseringen av Googles nye mobil, som også debuterer med Pixel Buds Pro (ingen av nettbutikkene vi snakket med kunne garantere innkjøp av de nye pluggene), er det oppdaget en alvorlig feil: mobilen kan åpnes selv uten at fingeren er godkjent i systemet.

Det avslører to YouTube-ere som har fått tidlig tilgang til mobilen, “GeekyRanjit” og “Beebom”:

Gjelder trolig ikke alle enhetene

Android Police har ikke klart å gjenskape feilen, og forrige gang noe lignende skjedde med Pixel 6 sa Google at dette kunne oppstå ved bruk av skjerm-beskyttere – dog ser det ikke ut som de nevnte testerne har brukt slike. Google gikk så ut og anbefalte godkjente panel-belegg i november i fjor, og oppdaterte senere OS-et.

Google ønsker enn så lenge ikke å kommentere saken.

Annonse


Annonse


Annonse