oneplus10ttotingavslørt
OnePlus 10T får ikke fargebehandling fra Hasselblad, ei heller slider for varsel-valg.

Annonse


Slik ser OnePlus 10T ut – mangler noe av det vi likte beste

OnePlus 10T lanseres 3. august. Det er allerede avslørt av merkevaren.

To ting forsvinner, men det har sine fordeler

Samtidig har produsenten avslørt tre nye bilder av modellen som gir et langt bedre inntrykk av mobilen enn de første pressebildene.

Det er to ting som forsvinner fra toppmodellen, og mest oppsiktsvekkende er det at OnePlus har fjernet slideren for å dempe, aktivere lyd eller aktivere stillemodus.

En fysisk slider for dette er det mange som har satt pris på, og noe de som nærmest eneste har hatt i mange år. Nå er det altså over. Om dette blir standard fremover også på kommende modeller, det er usikkert.

Annonse


Kan få 150 w-kjapplading

Årsaken er visstnok at det ikke hadde vært nok plass til kjapp-ladingen (vi snakker kanskje hele 150 w), et stort batteri og et bedre antenne-system med hele 15 stykker som forbedrer signal-kvaliteten når man holder mobilen vannrett og spiller. Og, er batteriet virkelig så mye større? Det skal det bli spennende å finne ut av.

Dette er en 6,7″

Hasselblad-merkevaren er heller ikke å se på denne. Om det har noe særlig å si for bilde-kvaliteten må vi selvsagt vente med å finne ut av. Vi har våre tvil. Å kutte samarbeidet kutter også prisen som OnePlus ikke har avslørt enda.

Av kameraer finner vi et 48MP-hovedkamera, det samme som fra 10 Pro, 10-bit farger og forbedret HDR-fotografering. Skjermen måler 6,7″, men vi kjenner ikke til Hz-hastigheten, men det ser ut som panelet er flatt.

Mobilen, og OxygenOS 13, avsløres 3. august 16:00.

Annonse


Annonse


Annonse