companyofheroes3lanseresinovember
Relic Entertainment byr på ett testoppdrag fra Company of Heroes 3 før lanseringen 17. november.

Annonse


Test Company of Heroes 3 nå – lanseres 17. november

Company of Heroes 3 har fått 17. november som lanseringsdato.

Last ned før 19. juli

Strategi-spillet ble annonsert juli i fjor, og er nå altså bare noen måneder unna lansering samtidig som Relic Entertainment byr på det første oppdraget gratis frem til tirsdag 19. juli. En demo altså, det liker vi.

Demoen er satt i Nord-Afrika der man spiller som Tyskland mot Storbritannia.

Er serien ukjent for deg vil du få nytte av litt veiledning:

Kraftige italienske enheter kan brukes i Mission Alpha, som Guastatoris kampingeniører og L6/40 lett tanks. Spillere kan også glede seg over nye kjernespillinnovasjoner som siderustning, gjenvinning og tauing av fiendtlige kjøretøy. Dette lar deg reposisjonere ditt hardtslående artilleri som tyske Flak 36 og den britiske 17-pounderen.

Relic Entertainment

Annonse


Annonse


Annonse