nordiskgameshandlersupermassive
Britiske Supermassive er nå eid av et dansk selskap.

Annonse


Nordisk Games har handlet Supermassive Games

Supermassive står bak den fersk-lanserte spill-filmen The Quarry og The Dark Pictures-serien av skrekkfilm i samme sjanger. Selskapet ble stiftet i 2008.

Dansk-norsk selskap handler studio kjent for film-spill i skrekk-universet

Nå har Nordisk Games, et datterselskap av Nordisk Film (som igjen er en del av Egmont) med hovedkontor i København og med et betydelig apparat også i Norge, handlet studioet fra Guildford, Surrey, England.

I 2021 handlet Nordisk Games en 30,7 andel i selskapet, så helt overraskende er det ikke.

Det har gått litt over et år siden Nordisk Games gjorde sin første investering i Supermassive Games og vår visjon for fremtiden. I løpet av den tiden har vi funnet ut at vi deler mange viktige verdier med Mikkel (red. anm.: Mikkel Weider, sjef for Nordisk Games) og hans team, og vi tror disse verdiene er like viktige for våre eksisterende kommersielle partnere som vi fremdeles skal støtte.

Pete Samuels, CEO, Supermassive Games.

“Så talentet”

Samuels sier at studioet ønsker å vokse, og at de har en “ambisiøs” plan for å få det til og sier han er glad for stabiliteten den nye eieren bringer.

Weider uttaler at de har sett talentet til Supermassive og at det er et stort potensial for å kunne utvikle den typen spill studioet allerede er kjent for.

Annonse


Annonse


Annonse